djtutkun' Alıntı:S.a Arkadaşlar bir forum sitesi var temasını cekebilirmisiniz.
site: scriptburada.net
BY TEHLİKE' Alıntı:illeg4lizm'in temasının adını bilen var mı yada çeken ?
CoderSoldier' Alıntı:djtutkun' Alıntı:S.a Arkadaşlar bir forum sitesi var temasını cekebilirmisiniz.
blackevo4 ü editlemiş bi kaç özellik eklemiş
ve renk leri değiştirmiş editlenmemiş halini ata bilirim istersen yada nette bulup editleye bilirsin sende
KingDoz.' Alıntı:BY TEHLİKE' Alıntı:illeg4lizm'in temasının adını bilen var mı yada çeken ?
Özentiler aslını yüceltir
BY TEHLİKE' Alıntı:KingDoz.- pid=' Alıntı:BY TEHLİKE' Alıntı:illeg4lizm'in temasının adını bilen var mı yada çeken ?
Özentiler aslını yüceltir
Aq temasını onlar mı tasarladı sanki
bekle 5 dakkaya özelden atarım ama ingilizce emek verip kendin Türkçeleştireceksin artık ben kendim oyle yaptım ama benim Türkçeleştirdiğim elimde yok şuan ingilizce atıcam veya dil yaması kullana bilirsindjtutkun' Alıntı:CoderSoldier' Alıntı:djtutkun' Alıntı:S.a Arkadaşlar bir forum sitesi var temasını cekebilirmisiniz.
blackevo4 ü editlemiş bi kaç özellik eklemiş
ve renk leri değiştirmiş editlenmemiş halini ata bilirim istersen yada nette bulup editleye bilirsin sende
gönderebilrmisn hocam editlenmemiş halini
BY TEHLİKE' Alıntı:Oncelikle kufuru bi yok et burası oyle herkesin hodri meydan yeri degil.Oranın tasarım islemlerini de tanıdık birisi yaptı en iyi kendi yaptıgındır.
EyvALLAH.