⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
blackevo4 ü editlemiş bi kaç özellik eklemiş
ve renk leri değiştirmiş editlenmemiş halini ata bilirim istersen yada nette bulup editleye bilirsin sende
ve renk leri değiştirmiş editlenmemiş halini ata bilirim istersen yada nette bulup editleye bilirsin sende
Oncelikle kufuru bi yok et burası oyle herkesin hodri meydan yeri degil.Oranın tasarım islemlerini de tanıdık birisi yaptı en iyi kendi yaptıgındır.
EyvALLAH.
Oncelikle kufuru bi yok et burası oyle herkesin hodri meydan yeri degil.Oranın tasarım islemlerini de tanıdık birisi yaptı en iyi kendi yaptıgındır.
EyvALLAH.
[/quote]
Bana burda ağır abilik yapma adam akıllı cevaplar ver bende sana adam akıllı davranayım akıllı ol
bekle 5 dakkaya özelden atarım ama ingilizce emek verip kendin Türkçeleştireceksin artık ben kendim oyle yaptım ama benim Türkçeleştirdiğim elimde yok şuan ingilizce atıcam veya dil yaması kullana bilirsin
EyvALLAH.
Bana burda ağır abilik yapma adam akıllı cevaplar ver bende sana adam akıllı davranayım akıllı ol
[/quote]
Neyse dua et forumdasın uzatmıcam bu konuyu
bizide herkes bilir(yine artistlik yapacak) akıllı olmayı senden ogrenmeyız pasa emın ol bizde kime nerde neyi konuscagımızı biliriz.