⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gir şuraya 2/3 şey kap: Cyber Portal
Youtube'da sana önereceğim kanallar da şunlar: Sixpon Can Deger
Ama bunlar biraz kafanı karıştırabilir kendin de araştır yapay zekaya da sor.
Şunlar nedir sırasıyla bak: 1. DDoS / DoS (TCP - UDP - SLOWLORIS - HTTP - ICMP - SYN) 2. FTP (File Transfer Protocol) 3. SQL Injection 4. XSS 5. LFI ve RFI 6. Broken Access 7. Brute Force 8. Subdomain Takeover 9. Reverse Shell nedir? 10. Man in The Midlle Attack
Bak sana web hack'in en altın bilgilerini açıkladım.
Yukarıdakileri saldırı yöntemleri incelediysen site hacklemek için mesela şunun yaparsın (bunlara sonra bak yoksa kafan almaz): 1. NMAP ile port taraması yap. 2. Exploit-DB'de ara o versiyonda açık varsa. 3. Eğer açık bulursan değerlendir. 4. Mesela remote code execution varsa falan shell falan atarsın:
sonra index basarsın mesela ben hacklediğim sitelere şu indexi basıyorum: Tam Siteye Basmalık Index - Ajanlar.Org Hack Forum Hacker Sitesi - Crack Forum - Hack Forumu 5. Eğer açık yoksa da basıp gidersin dorklarla başka site bulursun. Arkadaş , bir yorumunu bir de beğenini alırım Beğenmeyen adam değil.