⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vur vurda gör ebenin kıymetlisini yav yıllar geçti şunu hala anlıyamadılar sizin o evdeki modem ile bi makineye vursanız nolur vurmasanız nolur ? istersen 100 tane program aç sadece kendi modemine ve bilgisayarına zarar verirsin ayrıca indirdiğin programdaki virüsleri hesaba katmıyorum bile.
Vur vurda gör ebenin kıymetlisini yav yıllar geçti şunu hala anlıyamadılar sizin o evdeki modem ile bi makineye vursanız nolur vurmasanız nolur ? istersen 100 tane program aç sadece kendi modemine ve bilgisayarına zarar verirsin ayrıca indirdiğin programdaki virüsleri hesaba katmıyorum bile.
Arkadaş hangi forumdan geldiyse geldi,burnunuzu sokmayın her şeye.
Kardeşim oyunu kapatmak istiyorsan sağlam bir makine alıp saldırmalısın elindekilerle olmaz blackmilad kardeşimin dediği gibi.
Evet kimse yalanlamıyor boşyere tepki yaratmışsınız normalde THT takılıyordum fakat bugün ve uzun süredir oradan verim alamayınca farklı forumlar arayışına geçtim ve burayı buldum bugün üye oldum.Forumda gezindim hoşuma gitti.
Gece geldiğimde birde bu taraftan yardım istedim , Suç mu işledim ?
Yardımcı olmaktan çok taşlamışsınız biraz.
Ayrıcada eklemek isterim HOIC ve Anonymous dan 5-10 tane açıp koydum gittim 30-40 dk sonra baktım oyun içerisinde bir sorun yok gibi ama Websayfasında server durumu gösteren panel vardı çalışmıyor şuan
Evet kimse yalanlamıyor boşyere tepki yaratmışsınız normalde THT takılıyordum fakat bugün ve uzun süredir oradan verim alamayınca farklı forumlar arayışına geçtim ve burayı buldum bugün üye oldum.Forumda gezindim hoşuma gitti.
Gece geldiğimde birde bu taraftan yardım istedim , Suç mu işledim ?
Yardımcı olmaktan çok taşlamışsınız biraz.
Ayrıcada eklemek isterim HOIC ve Anonymous dan 5-10 tane açıp koydum gittim 30-40 dk sonra baktım oyun içerisinde bir sorun yok gibi ama Websayfasında server durumu gösteren panel vardı çalışmıyor şuan