⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neden para kazanmak için cc ye yada böyle hacke falan bulaşıyorsunuz ki git çalış kardeşim uğraşma böyle şeylerle yarın başına birşey gelir keşke çalışsaydım dersin
Neden para kazanmak için cc ye yada böyle hacke falan bulaşıyorsunuz ki git çalış kardeşim uğraşma böyle şeylerle yarın başına birşey gelir keşke çalışsaydım dersin
Yakında onada değineceğim zaten bırakın bu emek hırsızlığını tehlikeli işler
senin yaptığın emek hırsızlığıdır kendine yapılsa aynı şey iyi kayarsın böyle demezsin ama
Yakında onada değineceğim zaten bırakın bu emek hırsızlığını tehlikeli işler
senin yaptığın emek hırsızlığıdır kendine yapılsa aynı şey iyi kayarsın böyle demezsin ama
Hackerlığı kötü birşey olarak algılamayın Hacker illa kötülük anlamına gelmez Anonymous gibileride var ayyıldız gibileride var mesela kolay yolu falan yok öyle birşey olsa herkes yapar kolay yoldan zengin olur anca şans oyunlarından şansın varsa kazanırsın millet boşa mı okuyor 6 yıl tıp 4 yıl üniversite 4 yıl lise 8 yıl ilköğretim ? yoksa sen çok mu akıllısın biz mi keriziz okuyoruz