SeR0
Spys-Z
Merhaba arkadaşlar.
Bundan 2 ay önce başıma bir olay geldi. Kuzenim bir otelde katçı olarak çalışıyor. Bilirsiniz orada birşey bulduğunuz zaman ya alırsınız yada müdürünüz alır. Buda omuzlamış geldi. İşte şarj adaptörü felan yok. Adminisrator şifresi var. Güvenli modda da şifre soruyor. Üstündeki Win7 Orginal. Her neyse bunu bir şekilde hallettik. Estonyadan gelme bir Asus ZENBOOK muş
Neyse şimdi bundan sizinde yararlanmanızı istiyorum kardeşlerim.
Bundan 2 ay önce başıma bir olay geldi. Kuzenim bir otelde katçı olarak çalışıyor. Bilirsiniz orada birşey bulduğunuz zaman ya alırsınız yada müdürünüz alır. Buda omuzlamış geldi. İşte şarj adaptörü felan yok. Adminisrator şifresi var. Güvenli modda da şifre soruyor. Üstündeki Win7 Orginal. Her neyse bunu bir şekilde hallettik. Estonyadan gelme bir Asus ZENBOOK muş
Neyse şimdi bundan sizinde yararlanmanızı istiyorum kardeşlerim.
Anlatım:
1)Rar içerisinden çıkan ".iso" dosyasını CD'ye veya USB'ye yazdırın.(USB FAT32 şeklinde biçimlendirilmiş olmalıdır.)
2)BİOS'dan CD'nizi veya USB'nizi Device 1 olarak ayarlayın yani CD veya USB'den PC'yi başlatın.
3)Elcomsoft programının ekranı gelecektir. "I accept the agreement" seçeneğini işaretleyim dil iseçtikten sonra "OK" butonuna basınız.
4)Sistemin yüklü olduğu sürücüyü seçiniz.(Genellikle "C:\" dir)
5)Sıradaki ekranda ise "Work with local computer accounts (SAM)" ve "Change account password and properties" seçeneklerini işaretleyin ve "Next > >" butonuna basın.
6)"Auto selection" seçeneğini seçin ve "C:\Windows" klasörünün yerini gösteriniz.(Otomatik seçecektir.)
7)3 Dakikalık bir süreden sonra karşınıza gelen kullanıcıyı seçip "Next > >" butonuna basınız.(Administrator olan hesabı seçin.)
8)Yukarıdan 4.Bölümdeki Password'un karşısında şifreyi size verecektir. Bulamamışsa bile değiştirme seçeneğiniz var.
9)Şifrenizi belirledik veya öğrendikten sonra "Apply" butonuna basınız.
10)Çıkan ekranlara sırasıyla "Yes", "Save", "Yes" diye devam ettikten sonra. "User account has been succesfully modified..." şeklinde bir mesaj aldıysanız başarılı olmuşsunuz anlamına gelir. "Yes" diyerek devam edin.
10 adımda işiniz bitsin.
Bu yöntemle 3.000 TL'lik Estonya dilli Windows Home Premium kurulu Asus ZENBOOK'a çökmüş bulunmaktayım. DENENMİŞTİR !
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!