⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeş kusura bakma ama bu permisson bypass işlemi değil ki.Zaten sen kendi kullanıcının dosyalarını istediğin gibi düzenleyebilirsin.Önemli olan farklı bir kullanıcının dosyalarını düzenlemektir ve bunu da root olmadan yapamazsın.
Kardeş kusura bakma ama bu permisson bypass işlemi değil ki.Zaten sen kendi kullanıcının dosyalarını istediğin gibi düzenleyebilirsin.Önemli olan farklı bir kullanıcının dosyalarını düzenlemektir ve bunu da root olmadan yapamazsın.
İndex basmak icin bulunan bir yontem index.php de permission veriyor index.html olarak yukleyip ismini index.php olarak degisince site ana dizine basmıs oluyorsun kardesim bypass degil yani yanlıs anlasılmasın oyle olsa baslıga ozet gecerdim
Kardeş iyi düşünmüşsün ama sen shell attığın kullanıcısın yani şimdiki sitenin kullanıcısısın orada istediğin dosyayı düzenleme hakkına sahipsin ha düzenleyemiyorsan chmod 755 index.php diyebilirsin yani bu yöntem işimizi uzatıyor hem sen zaten dizinde olan bir dosyanın ismine çevirmeye çalışıyorsun.Sitelerde de zaten .htaccess olmadığı sürece site açıldığında index.html'nin görüntülenmesi index.php'den daha önceliklidir.Yine de emek vermişsin klavyene sağlık.
.htaccess olusturup kodu ekleyip de yapabilirdim ama rastgele bir yol buldum fark olsun istedim
Kardesim sana da hak veriyorum konuyu yanlıs anlamıssın o dediginle ilgili yapsaydım ama oyle degil işte
full yetki 755 yazma yetkisi haric 644 oluyor ama bu shellde mevcut olmadıgından gostermedim varsada duzenlerken log kayıtlarını silerken gitmis olabilir