KingDoz
Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır. Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir. Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
captainbrain' Alıntı:King is back demedi adam boşuna
Kral tekrar sahada beyler önünü açalım ellerine sağlık abim![]()
RaD0' Alıntı:tebrikler
captainbrain' Alıntı:Bi gün bu adam gibi olucam ya bende![]()
CoderSoldier' Alıntı:tebrikleracaba ne acigi vardi merak ettim sakıncası yoksa bende yeni sayiliyim bilgisayarda tecrube bilgi falan varda hack konularina son 1 ayda merak sardim gelistiriyom kendimi yolum daha uzun bu konudada bilgim olsun asil ogrenmeye çalıştığım yazilim programlama web tasarimi falan neyse bunlari neden yazdigimi bende bilmiyorum
![]()
benim düşündüğüm olmayan hangisiKingDoz.' Alıntı:CoderSoldier' Alıntı:tebrikleracaba ne acigi vardi merak ettim sakıncası yoksa bende yeni sayiliyim bilgisayarda tecrube bilgi falan varda hack konularina son 1 ayda merak sardim gelistiriyom kendimi yolum daha uzun bu konudada bilgim olsun asil ogrenmeye çalıştığım yazilim programlama web tasarimi falan neyse bunlari neden yazdigimi bende bilmiyorum
![]()
Sagol.İleri zamanda sende anlarsın ve yaparsınsenın dusunduklerın degil o kesin
![]()
Yani SQL,Shell falan degilCoderSoldier' Alıntı:benim düşündüğüm olmayan hangisiKingDoz.- pid=' Alıntı:CoderSoldier' Alıntı:tebrikleracaba ne acigi vardi merak ettim sakıncası yoksa bende yeni sayiliyim bilgisayarda tecrube bilgi falan varda hack konularina son 1 ayda merak sardim gelistiriyom kendimi yolum daha uzun bu konudada bilgim olsun asil ogrenmeye çalıştığım yazilim programlama web tasarimi falan neyse bunlari neden yazdigimi bende bilmiyorum
![]()
![]()
![]()
heaKingDoz.' Alıntı:Yani SQL,Shell falan degilCoderSoldier' Alıntı:benim düşündüğüm olmayan hangisiKingDoz.- pid=' Alıntı:CoderSoldier' Alıntı:tebrikleracaba ne acigi vardi merak ettim sakıncası yoksa bende yeni sayiliyim bilgisayarda tecrube bilgi falan varda hack konularina son 1 ayda merak sardim gelistiriyom kendimi yolum daha uzun bu konudada bilgim olsun asil ogrenmeye çalıştığım yazilim programlama web tasarimi falan neyse bunlari neden yazdigimi bende bilmiyorum
![]()
![]()
![]()
![]()
Bir söz vardır buyuk sistemin kücük acıkları elbet bir gun bulursun bir acık kardesım natoda bile xss acıgı varsaCoderSoldier' Alıntı:heaKingDoz.- pid=' Alıntı:Yani SQL,Shell falan degilCoderSoldier' Alıntı:benim düşündüğüm olmayan hangisiKingDoz.- pid=' Alıntı:CoderSoldier' Alıntı:tebrikleracaba ne acigi vardi merak ettim sakıncası yoksa bende yeni sayiliyim bilgisayarda tecrube bilgi falan varda hack konularina son 1 ayda merak sardim gelistiriyom kendimi yolum daha uzun bu konudada bilgim olsun asil ogrenmeye çalıştığım yazilim programlama web tasarimi falan neyse bunlari neden yazdigimi bende bilmiyorum
![]()
![]()
![]()
![]()
xss yoluyla shell sokma (xss açığıyla nasıl shell sokuldugunu bilmiyor
) da gelmişti aklıma
fda değildir
neyse zamanla öğrencez
aynen bazen hiç aklında olmayan sitelerde ummadığın açıklar oluyorKingDoz.' Alıntı:Bir söz vardır buyuk sistemin kücük acıkları elbet bir gun bulursun bir acık kardesım natoda bile xss acıgı varsaCoderSoldier' Alıntı:heaKingDoz.- pid=' Alıntı:Yani SQL,Shell falan degilCoderSoldier' Alıntı:benim düşündüğüm olmayan hangisiKingDoz.- pid=' Alıntı:Sagol.İleri zamanda sende anlarsın ve yaparsınsenın dusunduklerın degil o kesin
![]()
![]()
![]()
) da gelmişti aklıma
fda değildir
neyse zamanla öğrencez
gerisini sen dusun.
Yani canını sıkma kardesimCoderSoldier' Alıntı:aynen bazen hiç aklında olmayan sitelerde ummadığın açıklar oluyorKingDoz.- pid=' Alıntı:Bir söz vardır buyuk sistemin kücük acıkları elbet bir gun bulursun bir acık kardesım natoda bile xss acıgı varsaCoderSoldier' Alıntı:heaKingDoz.- pid=' Alıntı:Yani SQL,Shell falan degilCoderSoldier' Alıntı:benim düşündüğüm olmayan hangisi![]()
![]()
) da gelmişti aklıma
fda değildir
neyse zamanla öğrencez
gerisini sen dusun.
![]()