KingDoz
Forumdan Uzaklaştırıldı
captainbrain' Alıntı:King is back demedi adam boşuna
Kral tekrar sahada beyler önünü açalım ellerine sağlık abim![]()
RaD0' Alıntı:tebrikler
captainbrain' Alıntı:Bi gün bu adam gibi olucam ya bende![]()
CoderSoldier' Alıntı:tebrikleracaba ne acigi vardi merak ettim sakıncası yoksa bende yeni sayiliyim bilgisayarda tecrube bilgi falan varda hack konularina son 1 ayda merak sardim gelistiriyom kendimi yolum daha uzun bu konudada bilgim olsun asil ogrenmeye çalıştığım yazilim programlama web tasarimi falan neyse bunlari neden yazdigimi bende bilmiyorum
![]()
benim düşündüğüm olmayan hangisiKingDoz.' Alıntı:CoderSoldier' Alıntı:tebrikleracaba ne acigi vardi merak ettim sakıncası yoksa bende yeni sayiliyim bilgisayarda tecrube bilgi falan varda hack konularina son 1 ayda merak sardim gelistiriyom kendimi yolum daha uzun bu konudada bilgim olsun asil ogrenmeye çalıştığım yazilim programlama web tasarimi falan neyse bunlari neden yazdigimi bende bilmiyorum
![]()
Sagol.İleri zamanda sende anlarsın ve yaparsınsenın dusunduklerın degil o kesin
![]()
Yani SQL,Shell falan degilCoderSoldier' Alıntı:benim düşündüğüm olmayan hangisiKingDoz.- pid=' Alıntı:CoderSoldier' Alıntı:tebrikleracaba ne acigi vardi merak ettim sakıncası yoksa bende yeni sayiliyim bilgisayarda tecrube bilgi falan varda hack konularina son 1 ayda merak sardim gelistiriyom kendimi yolum daha uzun bu konudada bilgim olsun asil ogrenmeye çalıştığım yazilim programlama web tasarimi falan neyse bunlari neden yazdigimi bende bilmiyorum
![]()
![]()
![]()
heaKingDoz.' Alıntı:Yani SQL,Shell falan degilCoderSoldier' Alıntı:benim düşündüğüm olmayan hangisiKingDoz.- pid=' Alıntı:CoderSoldier' Alıntı:tebrikleracaba ne acigi vardi merak ettim sakıncası yoksa bende yeni sayiliyim bilgisayarda tecrube bilgi falan varda hack konularina son 1 ayda merak sardim gelistiriyom kendimi yolum daha uzun bu konudada bilgim olsun asil ogrenmeye çalıştığım yazilim programlama web tasarimi falan neyse bunlari neden yazdigimi bende bilmiyorum
![]()
![]()
![]()
![]()
Bir söz vardır buyuk sistemin kücük acıkları elbet bir gun bulursun bir acık kardesım natoda bile xss acıgı varsaCoderSoldier' Alıntı:heaKingDoz.- pid=' Alıntı:Yani SQL,Shell falan degilCoderSoldier' Alıntı:benim düşündüğüm olmayan hangisiKingDoz.- pid=' Alıntı:CoderSoldier' Alıntı:tebrikleracaba ne acigi vardi merak ettim sakıncası yoksa bende yeni sayiliyim bilgisayarda tecrube bilgi falan varda hack konularina son 1 ayda merak sardim gelistiriyom kendimi yolum daha uzun bu konudada bilgim olsun asil ogrenmeye çalıştığım yazilim programlama web tasarimi falan neyse bunlari neden yazdigimi bende bilmiyorum
![]()
![]()
![]()
![]()
xss yoluyla shell sokma (xss açığıyla nasıl shell sokuldugunu bilmiyor
) da gelmişti aklıma
fda değildir
neyse zamanla öğrencez
aynen bazen hiç aklında olmayan sitelerde ummadığın açıklar oluyorKingDoz.' Alıntı:Bir söz vardır buyuk sistemin kücük acıkları elbet bir gun bulursun bir acık kardesım natoda bile xss acıgı varsaCoderSoldier' Alıntı:heaKingDoz.- pid=' Alıntı:Yani SQL,Shell falan degilCoderSoldier' Alıntı:benim düşündüğüm olmayan hangisiKingDoz.- pid=' Alıntı:Sagol.İleri zamanda sende anlarsın ve yaparsınsenın dusunduklerın degil o kesin
![]()
![]()
![]()
) da gelmişti aklıma
fda değildir
neyse zamanla öğrencez
gerisini sen dusun.
Yani canını sıkma kardesimCoderSoldier' Alıntı:aynen bazen hiç aklında olmayan sitelerde ummadığın açıklar oluyorKingDoz.- pid=' Alıntı:Bir söz vardır buyuk sistemin kücük acıkları elbet bir gun bulursun bir acık kardesım natoda bile xss acıgı varsaCoderSoldier' Alıntı:heaKingDoz.- pid=' Alıntı:Yani SQL,Shell falan degilCoderSoldier' Alıntı:benim düşündüğüm olmayan hangisi![]()
![]()
) da gelmişti aklıma
fda değildir
neyse zamanla öğrencez
gerisini sen dusun.
![]()