⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Port açamadığım için rat kullanamıyorum şöyle bir sorunum var
ne anlatmak istediğini anlayamadım ben . kendisine port işlemsiz trojan kurulumunun mümkün olmayacagını söyledim . Ayrı sorun sende de var diyorsun ratımı yapıyorum diyorsun anlayamadım
[font=georgia,serif]Daha önce rat/trojan işlerine girmedim lakin portsuz bir rat yapamazsın Çünkü hedef sistemden sana bir veri gelmesi gerek eğer port olmazsa veriyi iletemez bu yüzden imkansız bahsettiğin programı hiç duymadım modem arayüzünden izin almadan port açabileceğini düşünmüyorum link bulursanda direk indirme biraz incele içine virüs gömmüşlerdir eğer çok birşey beklemiyorsan keylogger ilede işini halledebilirsin görüntü alabilen fotoğraf çekebilen gelişmiş keylogger lar mevcut [/font]
Arkadaşım Madem rat yapıcan bir sunucu kırala aylık 20 lira tüm portlar açık gunluk 1 lira koysan kenara yine toplarsın parasını ilk etap port kapalı gibi durur fakat programı faaliyete geçirince port acılıyor direk. Hem riskede atma kendini serverdan hallet işlerini.