Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sabahtan beri uğraşıyosan helal sendeki o özgüvene sen görmedin ama alkışladım sen banlandıktan sonra fazla bi atarlı oldun foruma log yedirmeye çalıştın gene aldık foruma seni aksaçlımısın karasaçlımısın bilmem artık sürekli millete atarlanıyon çocukçaysa git kendi forumunda çocukca olmayan şeyler paylaş hep konumu paylaşcaz biraz eğlenelim dedik ne sorunlu adamlarsınız siz o kadar millet gülüp eğlendi sendeki ve sizdeki şizofrenliği anlamak zor senle muhattap dahi bile olunmaz ama neyse yazdık bişeyler
/. aksaçlının banlanma sebebi attı yorum değildir bazı konulara dassadasd diye yorum yazmasıdır yeni gördüm bu adamın ikinci banlanması birindede log yedirmeye çalıştı saçma sapan yorum atanlar aslında sınırsız ban ama arkadaş kendine gelir diye düşündüm banlama sebebim kişisel değil adamın attı yorumlara bakarsanız anlarsınız hatta sınırsıza çevirdim diğerlerinin başı kelmi
bunun gibi dangalak arkadaşlar daha çıkıcak diye düşünüp konuyu kitliyorum şaka maksatlı bişeydi gülüp eğlendik ama yavaş yavaş şizofrenler gelmeye başladı konu kilit