⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar sitede yeniyim fakat bir konuda sıkıntılıyım sql açıklı siteler bulamıyorum doğru düzgün bulsamda bir işe yaramıyor yani benim amacım hack vs değil benim amacım sql siteden mail-pass çekmek md5siz onun için sizlerin bilgileri iyi olduğu için bir istekte bulunacağım bana md5siz sql mail-pass için site lazım 4 5 adet tr olursa çok iyi olur çünkü benim hedefim başka öyle hackleme vs değil dediğim gibi sadece cracking için lazım karşılığında premiumize.me veya alldebrid vereceğim iletişim için brs_yldz_1902@hotmail.com facebook ve skype: playboy13616