Modem markası Airties Rt204V3 Teamwiever programı ile yapacak varsa özelden face atsın :sp:
M Maxipack Yeni Üye Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 119 Tepkime puanı 0 Puanları 0 10 Şub 2014 #1 Modem markası Airties Rt204V3 Teamwiever programı ile yapacak varsa özelden face atsın :sp:
RaD0 Administrator Yönetici Katılım 20 Eyl 2012 Mesajlar 3,391 Tepkime puanı 9 Puanları 38 Konum Mersin Web sitesi ajanlar.org 11 Şub 2014 #2 ne sorunu ile karşılaşıyorsun
M Maxipack Yeni Üye Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 119 Tepkime puanı 0 Puanları 0 11 Şub 2014 #3 Vallahı açiyorum programdan test ediyorum açmadı gösteriyor.
RaD0 Administrator Yönetici Katılım 20 Eyl 2012 Mesajlar 3,391 Tepkime puanı 9 Puanları 38 Konum Mersin Web sitesi ajanlar.org 11 Şub 2014 #4 Maxipack' Alıntı: Vallahı açiyorum programdan test ediyorum açmadı gösteriyor. Genişletmek için tıkla ... programları siktir et . localde baglantı gelirse saglam deme . Bİr kurbana yedir baglantıyı alırsan iş tamamdır . Panelde yaptığın işlem nedir
Maxipack' Alıntı: Vallahı açiyorum programdan test ediyorum açmadı gösteriyor. Genişletmek için tıkla ... programları siktir et . localde baglantı gelirse saglam deme . Bİr kurbana yedir baglantıyı alırsan iş tamamdır . Panelde yaptığın işlem nedir
M Maxipack Yeni Üye Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 119 Tepkime puanı 0 Puanları 0 11 Şub 2014 #5 Kardeşim program kullanmıyorum maneul açıyorum zaten de,Rat programından Turkojan vs kontrol ederken açılmadı gösteriyor.
Kardeşim program kullanmıyorum maneul açıyorum zaten de,Rat programından Turkojan vs kontrol ederken açılmadı gösteriyor.
S SiberSecurity TIM Yeni Üye Katılım 29 Ocak 2014 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 Puanları 0 12 Şub 2014 #6 saglam rat varsa konu acmanız bizlerede yararlı olabilirr.. acık anlatımlı örnk: port acma no-ip üyelik almaa. özelikle airtes modemlere port acmayı cogu kişi yapamıyor.
saglam rat varsa konu acmanız bizlerede yararlı olabilirr.. acık anlatımlı örnk: port acma no-ip üyelik almaa. özelikle airtes modemlere port acmayı cogu kişi yapamıyor.