⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
linux master kim benim siteye saldırı yaptıgını sanan varlık .
benim bu zamana kadar kimseye bi zararım dokunmadı her kimsen karşıma çık
linux master her kimsen gör beni
ahkam kestigim yok ahkam kesmeye çalışanları engellemeye çalışıyorum aksine adam akıllı ben kendim kodlama dersleri yazdıgım bir sitemden ne istiyorlar . siz diceksinizki ozaman açık bırakmasaydın ben wp kullanmak istemedim kendi kodladıgım siteye geçtim artık .
ama o çocugu bulmak istiyorum ben kimse artık her kimse öbür tarafta yatacak yeri olmasın inşallah.
+ ip adresi elimde zaten her kimse tanıdıgım nekadar avukat varsa hepsinden çekecegi var .
ahkam kestigim yok ahkam kesmeye çalışanları engellemeye çalışıyorum aksine adam akıllı ben kendim kodlama dersleri yazdıgım bir sitemden ne istiyorlar . siz diceksinizki ozaman açık bırakmasaydın ben wp kullanmak istemedim kendi kodladıgım siteye geçtim artık .
ama o çocugu bulmak istiyorum ben kimse artık her kimse öbür tarafta yatacak yeri olmasın inşallah.
+ ip adresi elimde zaten her kimse tanıdıgım nekadar avukat varsa hepsinden çekecegi var .
Ip adrsi elinde olsa bile turk telekomda düzgün bir konumlandırma ve ıp dağılımı mevcut değil bulsan bile dava açsanda pek bişi olacağını sanmıyorum tam anlamıyla bir bilişim suçu sayılmıyor.
ya ben zamanında böyle birşey yapsam hiç içim yanmaz ben başkasına böyle birşey yapsam bende yapmıştım benim başımada geldi derim ama yapmadım aklımdanda geçmedi inşAllah binbir şekilde çıkar kendisinden ki Allah katında çıkacak orası kesin
bunun yanında bende bırakmıcam bu olayın peşini.
öncelikle gecmis olsun . Verdiginiz tepkiden ne kadar emek çaba harcadıgınız belli oluyor . Ama forumda belirttiginiz nickte kullanıcı yok . 7 binden fazla kullanıcı var bunu yapan burdansa illaki forumla baglantısı kesilir ama tespit edip şikayet etmeniz lazım bu sekilde burada gezen insanlarda sucluyu tanır dikkat eder . tekrardan gecmiş olsun
Merhaba Kardeşim. Öncelikle Şunu Belirtmek İsterim, Burada Kanıtsız Kimseyi Suçlayamazsınız. Elinizde SS, Zone Kaydı vs. Belgeler Var İse Paylaşarak Bildiride Bulunabilirsiniz Lakin Bildiriniz Boşa Sayılacaktır. Ayrıca Aynı Nick ile Deface Yapan Birçok Hacker Var ve Bu Forumda da linux master Adından Kullanıcı Olabilir, Başka Forumda da Olabilir Fakat Bu Saldırı Bizim Ekibimiz Tarafından Yapıldığı Anlamına Gelmez. İyi Günler.
ben bi bildiri üzerine buraya geldim bendeki açıgı ders olarak gösterim derken oradan biri görüp yararlanmış şekilde duydum
buradaki herkese karşı bi tepki degil bu ama cidden anlayın beni okadar emegim vardı benim bir sürü ders anlatımlarım vardı kendime ait hazırladıgım ders anlatımların kodlama larım vardı kanıtsız şekilde degil elimde ss ler de var herşeyde var
ama çok kötü bi durum yani harbiden Allah biliyor görüyor ki çıkarda yani bunun altında bırakmaz beni .
o kişi her kimse ettigini bulur inşallah. başkada birşey demiyorum bende bu olayın peşini bırakmıcam . hadi Allah'a emanet iyi günler..
Yedegin.yokmu kardesim senin emegine yazik olmus tabi turk sitelerine buyuzden.saldirmayin.diyoruz yapiyosanizda şahsi.yapin.ajanlar.orgu katmayin ama anlamiyor arkadaslar gecmis olsun ayrica linuxmaster kim amk forumda hic hatirlamiyorum
bilmiyorum kardeş vala yok ajanlar.orgu falan katmam zaten siteyi neden katayım ki bana zarar veren adam akıllı çıksa bi konuşabilse ah onuda yapmıyor bişey demicem harbiden adam akıllı çıksın birşey demicem küfür falan etmem yani öyle ama sadece ben yaptım şu sebebden yaptım desin ya bunu istiyorum sadece
Kardeşim Duyuma Göre Olmaz Bu İşler, Sitenin Adresini Yazmıyorsun Site Adresini Yaz Zone Kaydı Vardır İllaki Her Kim Olduğu Anlaşılır. Ekran Görüntüsüde Var Diyorsun Konuya Dahil Edersen Daha Fazla Yardımcı Olabiliriz.