⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung J7 EKRAN KİLİDİ NASIL KIRABİLİRİM ACİL HELP
Selamın Aleyküm beyler direk konuya giriyim Samsung J7 telefonumun ekran kilidi koyarken yanlış bi şifre girdim sanırım telefon açılmıyor ekran kilidi sorup duruyor normal olarak ve factory reset atmak istemiyorum, google store hesabımda bana ait değildi bu telefonu formatlamak istemiyorum çünkü rehber ve diğer bazı datalar gitmesini istemiyorum bilgisayardan kilidi kırmak veya daha farklı yöntemleri varsa (Telefon konusunda cahilim) bana yardımcı olabilirmisiniz. ACİL !
videonun açıklama kısmında "-Lütfen Format işlemini yapmadan önce hafıza ve sim kartınızı çıkartıp format atınız zira telefon hafızasındaki bilgiler silinmektedir. Sorumluluk İncelemezamani adlı kanala ait değildir.-" demiş ben verilerimin gitmesini istemiyorum numaralar vb. şeyler telefon hafızasında. Ve bu videoyu araştırırken izlemiştim.
videonun açıklama kısmında --Lütfen Format işlemini yapmadan önce hafıza ve sim kartınızı çıkartıp format atınız zira telefon hafızasındaki bilgiler silinmektedir. Sorumluluk İncelemezamani adlı kanala ait değildir.-- demiş ben verilerimin gitmesini istemiyorum numaralar vb. şeyler telefon hafızasında.
videonun açıklama kısmında --Lütfen Format işlemini yapmadan önce hafıza ve sim kartınızı çıkartıp format atınız zira telefon hafızasındaki bilgiler silinmektedir. Sorumluluk İncelemezamani adlı kanala ait değildir.-- demiş ben verilerimin gitmesini istemiyorum numaralar vb. şeyler telefon hafızasında.
Merhaba.
İki yöntem mevcuttur ya elinizde geniş worldlist varsa terminalden attack yapmak.
Ya da verileri bir program yardımıya yedekle ve format atacaksın.
bunun dışında diğer yöntemler de mevcut fakat bunlar etkili.
ODIN Boot ile ilk önce rootla sonra da bir recovery kur twrp ya da cwm gibi onlarda böyle bir seçenek vardı diye biliyorum kırmak değilde dosyaları açmadan taşıyabiliyorsun twrp nin arayüzü çok basit
Merhaba.
İki yöntem mevcuttur ya elinizde geniş worldlist varsa terminalden attack yapmak.
Ya da verileri bir program yardımıya yedekle ve format atacaksın.
bunun dışında diğer yöntemler de mevcut fakat bunlar etkili.