RaD0' Alıntı:Merhaba
Arşivimden sağlam bir stealer paylaşımı yapayım dedim
Secure Soft Stealer en sağlam stealerlar arasında yer alır . Ekstra olarak sunduğu webpanel daha hoş bir hava katmaktadır
Versiyon : 5.10
Özellikleri :
Kod:# Stealer Seçenekleri # [+] FireFox * FireFox 4.x ayrıca stealbar [+] InternetExplorer [+] Opera [+] Google Chrome [+] FireFox [+] FileZilla [+] SmartFTP [+] CoreFTP [+] ICQ 6.* [+] ICQ 7.* [+] MSN [+] Miranda [+] Trillian [+] Pidgin [+] No-IP [Eski Versiyon] [+] DynDNS [+] Steam user [+] Windows key [+] jDownloader [+] Safari* YENİ [+] Outlook* YENİ # Anti’s # [+] Anti VMware [+] Anti Wireshark [+] Eigener Prozessname # Diğer # [+] Fake Message [+] Melt Server [+] Autostart [+] P2P spread [+] Disable Taskmanager [+] Kill Prozess # Daha fazla # [+] Multi Downloader [+] Icon changer [+] Prozess killer [+] Lock Hosts
Resimler :
Kurulum :
Kurulum için kesinlikle özel anlatım yapmıyorum lüfen pm veya skype ne olursa olsun başka yollardan kurulum için yardım istemeyiniz .
Builderden dosyanızı oluşturduktan sonra builderin istediği yola yükleyiniz .
Webpanel dosyalarını yüklerken mysqlu ftp ile yüklemeyin . Free hostinglerde çalışmayabilir
inc/config.php yi düzenlemeyi unutmayınız
Program fud özelliğini çok uzun zaman önce kaybettiği için tarama yaptırmak istemiyorum ama isteyen olursa konuyu düzenlerim
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!
RaD0' Alıntı:[font][font]супер[/font][/font]