⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamın aleyküm Merhaba arkadaşlar ben Phoique 7 hayırlı ramazanlar belki bilen bilir beni ama nerden bileceksiniz neyse web hack konusunda sürekli araştırma yapıyorum sql açığını biliyorum sadece web hack konusunda yardım edebilecek arkadaşlar var ise çok iyi olur forumunu beğendim konular felan çok sağlam gerçekten
hosgeldin kardeşim ama ne yalan söyliyim "hayırlı ramazanlar belki bilen bilir beni ama nerden bileceksiniz " tarafına acıdım lan harbi . sonra hafif tebessüm ettim Forumu begendiysen ne mutlu bize kardeşim . yararlanmanı isterim