⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçmiş zamanımda tsg'de kapanmadan önce co-admin'lik ve saldırı takım komutanlığını üstlenmiştim. Site kapanınca sanalı bıraktım , bir ay önce sanala geri döndüm ve tht'de mod'luk yaptım bir kaç anlaşmazlıktan ve hak yemelerinden dolayı istifa ettim.
Adını seneler öncesinden duyduğum forum burası , gerek hackleriyle , gerek konularıyla dikkatimi çekmişti. Kayıt olmak bugüne nasipmiş.
Umarım bu yolda da güzel işler başarır , altınada imzamızı atarız hep birlikte.
Hoşbuldum , tsg benim sayemde oralara geldi , gerek yaptığım hacklerle , gerek saldırı takım komutanıyken yaptığımız operasyonlar ile gerek forum düzeni ve projeler ile herkes tarafından tanındı.
Emeğim çok , yeni sitelerinede co admin olarak değilde direk adminlik teklifi aldım fakat kabul etmedim..
Hoşgeldin tsg nin dağılmasına neden olan bendim ordaki nickim luciano ydu haksızlığa uğradığım için.
Forumun anasını ağlatmıştım sonra atıllar beni en sonunda forumu kapatıllar