⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sea Beyler Ben Blue LoJeN Hacke tam olarak 2012 de girdim ama o aralar 1 sene ddos felan attım en basit açıklarla site bastım 2013 tede sql mql yine aynı açıklar asıl 2014 te başladı :i isimle takılmıştım 2017 ye kadar felan ama 2014-2015 te aktiftim 2016 da ara sıra giriyodum 2016 nı sonuna doğru felan bıraktım 1 sene felan şimdi yine buralardayım
Hee birde eskiden ajanlar.org aşırı aktifdi hack siteleri icraatleri special craatler felan uçuyodu noldu kadro eksildi tabi ama geri dönüş planları varmı ?
Reis Şimdi Herkes Konuşuyoda Hack Alemi Bitmez Bence Eskiler Güzeldi çok eski olmasamda 2012 dn beri sanaldayım reis ve sizin şanınızı duymamış değilim bari ara sıra 2 icraat yapsanız belirli hack grupları dışında hepsine basarsınız ama benim düşüncm şu eskilerin dönemi bitiyo reisim yeni yetmeler şimdi dönemi başlıyo ondan sonra 10 sene sonra şimiki veledler eskilerden olcak her zaman böyledir
Herkes bu Web aleminde akıllandı dostum. Bu platformda çoğu şey imkansız hale geldi eskisi gibi yolları imkanları kapanmaya başladı. Yani bir site için günlerce uğraşılırsa yine forum eski aktifliğine kavuşamaz. Sadece Web Hacking ile alakalı değil bu Kullanıcı PC gibi şeylerde de millet akıllanmaya başladı. CC konusunda ya 3D ya da SSL'siz firma kalmadı direk yağlı kazık, gerçi Ajanlar bu konuda destek vermez karşı çıkar ama yani neden böyle bir durgunluk var onu izah etmeye çalıştım
Konuların okunmadığını sanıyorsunuz ama yanlış düşünüyorsun mesela benim bazı konularım ve sağında yazan görülme/okunma sayısına bakınız. Bunlar en son yorum atılmış konular ve daha 3-4 sayfa konu var
Konuların okunmadığını sanıyorsunuz ama yanlış düşünüyorsun mesela benim bazı konularım ve sağında yazan görülme/okunma sayısına bakınız. Bunlar en son yorum atılmış konular ve daha 3-4 sayfa konu var
yaş 26 artık eli ayağı çektik çoğu konularımızı kaldırdık. sadece izliyoruz. iş güç den vakit kalmıyor. sanal vefat etmiş doğru. ama bunun sebebi yerimize gelen yeni nesillerin birşey bilmediği araştırmadığı sadece abilerinden duyduklarıyla iş yapıp forum açtıkları için.