⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun Aleyküm Beyler Uzun Zamandır Hackla Uğraşmıyordum Bazı Sebeplerden Dolayı (2 veya 3) aydır beni bilen bilir ha Nasılsınız Ve İnşalah Bizi Aranıza Kabul Edersiniz.
Beni Kendinle Karıştırma Brute Kulanmıyom Peki Ya Sen ?
Doğrudyr Biz Brute Yaparız "Rdp Ve Vds" Brutesi kASTIN bUYSA Çıkayım Gideyim Ama Bunlarında Ne OLDUĞUNU bİLİMİYORSANSA sEN çIK s.Q Formdan ?.
ğrudyr Biz Brute Yaparız "Rdp Ve Vds" Brutesi demiş. jdhuehj Sen kimi kimin forumundan kovuyorsun? http://www.zone-h.org/mirror/id/24572328?zh=2 daha fazla zırlama istersen.Yeni yetmesin zaten.
reynumanmısın her neysen kardşeim sorun çıkarma babanın forumu değil buraıs isteyen gelir bırakta buna yönetim karar versi burda 2 zone paylaşmakla hackerim diyipmi dolaşıyosun sen ben çagırıdm ebuyu kefilide benim bi derdin varsa bana söyle
Kardesim lamersin yani bunda hakaret etmiyorum golgelerdede kayda deger bir govden yok 2 senelik sanaldasin hemen sefil mefil sen hayırdır ben yazilimciyim kendimi bu alanda gelistirmeye calisiyorum mesela kendimi kibirli gormuyorum kendini kabul etmeyi ogren olay cikarma durduk yere lamer oldugunu kabul 2 hedef siteye index atinca triplere girilmez
Lan Namarin misin ne haltsan site aç yaz buraya o zaman görürsün bem hedefe girmediğim sitelere zone almıyorum + beyin fukarası olduğun için bilmezsin eski Golgeler'de bi ton kaydım vardı bundan sonra gerisekalı gerizekalı konuşma defol git DDoS programı kodla.
Beyler tartışma uzamasın forumdan uzaklaştırma yiceksiniz aksi taktirde.Burası sidik yarıştırma yeri değil.Kendi sorununuzu forum dışında ne halt yerseniz yiyin.