⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilişim Teknolojileri Konusunda Pek Fazla Bilgim Yoktur Açıkçasını Söylemek gerekirse..
Şöyle Ki, Bilginin Sınırı Olmadığı İçin Öğrenmenin Sınırıda Yoktur,İşte u Yüzden Ne Kadar Öğrenirsem Öğreneyim Bilmediğim Çok Şey Var.
Buraya Gelmemdeki Amaç Nedir? Nasıl Buldum ? Neden Geldim? Sorularına Verilecek Cevap;
Güzel Bir Ortam,Sağlıklı Bilgi Paylaşımı..
İnşallah Allah İzin Verirse Birbirimizin Bilgilerinden Faydalanacağız.
22 Yaşındayım,Bilgisayar Programcısıyım,Şuan Aöf'den Pc Mühendisliği Okuyorum.
Umarım Güzel Bir Ortam Oluşur.
Vesselam !
c# vb.net bu diller baya yaygınlasti herkes ogrenmeye basladı ilerde iş bulacagn zaman sikinti cekebilirsin java c++ plc(para bunda var) bu dillerden 1ını ogrenmelisin bence tek c# yetmez sıkıntı olur senın ıcın
Şuan İçin Kullandığın Diller Olarak Algılamışım Özür.
C# Ve Mysql Ayrılmaz 2 Dildir,Ve Günümüz Teknoloji için Muhteşem 2'li Olan Asp.Net Vazgeçilmezdir.
Java Gerçektende İlerleyen Zamanlar İçin Hatta Şuan İçin Kesinlikle Öğrenilmesi Gereken Bir Dildir.
Zamanında Uğraştım Java İle Fakat Yaptığım İş Gereği Pek Fazla Vakit Bulamayışımdan Uğraşamadım.Özellikle Mobile İçin Öğrenmek Şart Artık
haklısın ama c# programcısının alacagı maaş turkıyede 2,5 mılyar baska ulke de 5bin'dir belki S:
plc ye baslamanı önerırım turkıyede gelısmısligi o kadar yok otomasyon yenı yenı geldi turkıyeye (plc = asenkron motor serro motor programcılıgı fabrıkalarda kolaylıkla iş bulma ıhtımali var)
Hoşgeldin kardeş Bizde işte birşeyler okuyoruz bilişimle alakalı "Ben dışardan okuyorum biraz torpil ile bıraktıgım okula geri dönüş yaptım ondan sonra işte bilişim lisesi bitiminde birşeyler yapmaya çalışıcam"