⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cümleten Selamınaleyküm Dostlar Ajanlar Ekibinde Yeniyim Umarım Başarılı Adımlar Atarız Sizlerle Beraber. Şimdi Dilerseniz Kendimden Bahsetmek İsterim...
Kod Adı- Dezy /Dezyisback Yaş- 16 /Akıl Yaşta Değil Baştadır Uzmanlık Alanları- Social Media /Social Media Expert Geçmiş- Daha önceden yer aldığım ekibin adını şimdi vermek istemem sorun olabilir fakat yöneticisini söyleyebilirim bilinir kendisi (Mectruy) Evet kendisinin ekibindeydim fakat sorunlarımız oldu ve bende üye çıkışımı sağlattım kendilerine binevi gerçek yüzler ortaya çıktı diyelim ve bunların sonunda araştırdım ve gerçek bir ekip olan Ajanlar'a Katıldım.
------------------------------------ Uzun Lafın Kısası Herkese Hayırlı Uğurlu Olsun Umarım Kurallara Uyarak Başarılı Yollar Katederiz.
[Bu Arada Bende İmza Alanı Yok Nasıl Ekliyoruz?]