⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siber alemci dolandırıcınin önde gideni beyler.Beni ilk başta ICQ den ekledi ve güzel yorum yapmam karşılıgı bedava cc verdi(%95 ölü).Ondan sonra
Kendine 100 cc karsılıgında cc satış scripti kodlattırdı.CC leri vermedi 6 saattir Bekle diyor.!Okumak isteyene tüm mesajları gönderebilirim
cakalla dediginiz laf ayni kefeye konulmaz . Kurallari gozden gecirin . Ilgili kisi davet edilmistir . Lutfen ilgili konu disinda konunun icinde olay gecmesin
siz dolandırıcı demişsiniz birincisi odeme yapan arkadaşa cc verdim dua ediyordu icq bana sonra ortak olalım diye yalvardı ve şimdi diger arkadaş hizmetınızı aldınız alan adınız olmadan bana site kurulmuyor diyorsunuz bide parayı geri istiyorsunuz oyle bir şey yok botnet+web tasarım yapıldı size sizde hızmetı aldınız memnun kaldınız anladınızmı