⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siber Askerler 25 Şubat 2014 tarihi itibariyle yayın hayatına başlamış bulunmaktadır.
Misyon olarak Türk sitelerine zarar vermeksizin tamamen yabancı sitelere yönelik saldırılar düzenlemek,
sesimizi duyurmak ve hacking kategorisi başta olmak üzere bir çok bilişim konularında dökümanlar/videolar ve bilgiler paylaşmaktır.
Eğer benimle ilgisi yoksa bu yapmaman gerekliydi vede site oluşan bir açık değildi neo arkadaşa güvendi sanırım sizinle bağlantılı index basıldı bunu herkes biliyor sizinde çok fazla defa hacklendiğinizi biliyoruz
Eğer benimle ilgisi yoksa bu yapmaman gerekliydi vede site oluşan bir açık değildi neo arkadaşa güvendi sanırım sizinle bağlantılı index basıldı bunu herkes biliyor sizinde çok fazla defa hacklendiğinizi biliyoruz
Ben bir söz verdim neo benim hakkımda ileri geri konuştugunda ne olursa olsun bir sitede yönetici olursa ilk işim o siteye index basmaktı vede sözumdede durdum kusura bakma , ayrıca gelip forumumda reklam yaptın bunuda aklına sok + sitende açık bulup gözune sokarsam ne vericeksin
Ben bir söz verdim neo benim hakkımda ileri geri konuştugunda ne olursa olsun bir sitede yönetici olursa ilk işim o siteye index basmaktı vede sözumdede durdum kusura bakma , ayrıca gelip forumumda reklam yaptın bunuda aklına sok + sitende açık bulup gözune sokarsam ne vericeksin
Hehehe bende diyorum alexa niye düşuyor yaw eline saglık
Taklın takilin al sana db'ni vereyim ip'mi almişsiniz ya hani gidip şikayet ediceksiniz ya alin http://turkteam.org/showthread.php?tid=4147 içinde sizin ip'niz var ne yapak bunlarla
sen devam et alextra benim yüzümden düşmüyo püf desem gider site zaten merak etme ama senin için kurban pc yormaya değmez...
Benim ıp mi bilmen senin için farketmeyebilir çünkü ben bi suç işlemedim ama sen bir site hackleyere şuanki enseon kabul edilen yasaya göre 7.000 tl lik bir suç işlediğinin hala farkına varamayan veletten başka bişey değilsin daha fazla yazma milletin foorumunu kirletmeye gelmedim buraya
Neo allah aşkına bi ziktir istedigin yere başvur benim için sorun yok emin ol dün demişsin ya donuna kadar alicam diye sana birşey diyeyimmi donum kalitelidir ama yapişkan bak giydigin zaman ilk başlarda rahat etmezsin ama sonradan alişirsin kıcın biraz boxer görur