⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar,
Herhangi Bir Siteden Direk Dosya Çekmek İstediğiniz Oldumu Hiç?
Artık Bu Mümkün...
Site Adresi : File2HD
Öncelikle Siteye Giriyoruz. URL: Yerine Site Adresini Yazıyoruz.
Örnek: "Ajanlar.Org"
I have read and agree to the Terms of Service İşaretliyoruz.
All Files İşaretliyoruz.
Arından "Get Files" `e Tıklayarak Dosyaları Görüntülüyoruz.
%100 Zararsızdır.
Yazmadan duramadım acunetix en iyi acık taracıyılardan biri degildir acunetix saldırı amaçlı degil güvenlik amaçlı bir yazılımdır o yüzden herzaman verimi alamassınız /// MuRo
Yazmadan duramadım acunetix en iyi acık taracıyılardan biri degildir acunetix saldırı amaçlı degil güvenlik amaçlı bir yazılımdır o yüzden herzaman verimi alamassınız /// MuRo
acunetixi emin ol senden fazla kullanmışımdır ama gelipte en iyi acunetix dersen degil derim hep bunu söylemeye tecrüben yetmez hemde acunetix ile saldırı yapılamıyacagını bilmiyorsun acunetix güvenlik amaçlıdır
Dogru Tecrubem Yetmez Ama Acunetix de Bır Sıteyi Taratınca Sıtenın Butun Dosyalarını Cekıyor,Eger Site de Acık Varsa Veya Dandık Bır Kodlama Varsa Bunu Gosteryr,Birde Neden en iyi acık tarayıcı dedım cunku buldugu upload yerlerını v.s kırmızı ile gosteryr kırmızı olan yazılar ciddi olan acıklar maviler ise ıse yaramayanlardır ben bu programda bunu ögrendım krdesm ; )
bu program önüne gelen herşeye yanar dedigim gibi açık tarayıcı degil güvenlik amaçlıdır acunetixle biryere varamassın dosyalarını çekmez sadece html olanları sana verir buda herkezin yapabilcegi birşey ama ögrendiysen ne mutlu kullanmayı önermedigim bi yazılımdır
bu program önüne gelen herşeye yanar dedigim gibi açık tarayıcı degil güvenlik amaçlıdır acunetixle biryere varamassın dosyalarını çekmez sadece html olanları sana verir buda herkezin yapabilcegi birşey ama ögrendiysen ne mutlu kullanmayı önermedigim bi yazılımdır
bence gerekiyor çünkü tartıstıqın konu karsıdaki bılmıyosa zaten tartısamassın tartısabılıyosan demekkı bılgısı vardır
birinin kım olduqu ıse o kısının bildiğinden olan bısey yanı sen dıyelim bi grafikersin senın grafıekr yapan ney o konu hakkında olan bılgındır demı kardeşim şimdi ole düşün kim olduqunun bı onemı varmı derken muronun web hack bılgısı oldukca ıyıdır bayadır yapıyor
senın daha yenı ısmını duyduqun bı programı o kaç kez denemıstr belkıı bırıyle tartısırken tartıstıgın kısının kım olduqu cok önemlı
bence gerekiyor çünkü tartıstıqın konu karsıdaki bılmıyosa zaten tartısamassın tartısabılıyosan demekkı bılgısı vardır
birinin kım olduqu ıse o kısının bildiğinden olan bısey yanı sen dıyelim bi grafikersin senın grafıekr yapan ney o konu hakkında olan bılgındır demı kardeşim şimdi ole düşün kim olduqunun bı onemı varmı derken muronun web hack bılgısı oldukca ıyıdır bayadır yapıyor
senın daha yenı ısmını duyduqun bı programı o kaç kez denemıstr belkıı bırıyle tartısırken tartıstıgın kısının kım olduqu cok önemlı