⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm arkadaşlar . Benim bilgisayarı actıgımda hoş geldınız yazısında 5 dk gibi bi süre takılıyo kalıyo . sonrada sadece siyah bi ekran ve mause geliyo masa ustune . anlayan arkadaşlar yardımcı olabılırmı şimdiden Tşkerler
ekran kartından olabilir herseyı formata vurmayın. xp bilmiyorum oluyor diye duydum sistem geri yükleme yap. yada daha büyük forumlar var sdn yada donanım haber , teknopat gibi orda uzmanlar yardımcı olabilir. çozumu format olmaz herseyın.
Merhaba Öncelikle CTRL+ALT+DEL Yapıp Görev Yöneticisini Açmanı İstiyorum Daha Sonra İşlemlerden explorer.exe Çalışıyormu Ona Bak Çalışmıyorsa Görev Yöneticisinden Dosya->Yeni Görev->explorer.exe Yazıp Çalıştır Ekran Gelicektir Daha Sonra Advanced System Care Kurulumu Yapıp PC Onarımını Başlat. Teşekkürler...