⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Basan basmış nasıl ve neden olduğu önemli değil sana tebrik etmek düşer, burada konu acmanın masınıda cözebilmiş değilim bize neki senin sitenden, hack sitesi acıyorsun basılınca ajanlarada ağlıyorsun, sen bilmezmisin su testisinin su yolunda kırıldığını...
Aynen ulubattim benim, eyvallah index basmışlar ama site yapıldıktan sonra olsaydı bari, benim zoruma giden adam akıllı indexini bas çık, yok küfür felan adamlarla da hiç muhabbetim yok.
sanalasker' Alıntı:
Basan basmış nasıl ve neden olduğu önemli değil sana tebrik etmek düşer, burada konu acmanın masınıda cözebilmiş değilim bize neki senin sitenden, hack sitesi acıyorsun basılınca ajanlarada ağlıyorsun, sen bilmezmisin su testisinin su yolunda kırıldığını...
Merak etme kardeş belki de senden daha iyi bilirim bu işleri, sen yapım aşamasında olan bir siteye index atıp şekil yaparsan lamer denir başka bişey değil. Ki site tamamen bittiğinde indexi bassaydı, yemin olsun ki kaldırmazdım dururdu .
bana sorarsan hackın başı sonu yoktur adam indexi istediği zaman atar defacerliktir bu ama söz konusu cyberizm se ve sitede herhangi bir script yokkende sitede açık olmaz cyberizm gibi bir grubun sunucudan girme olanağına %0.1 dersek geri kalan olasılıkla herzaman yaptıkları gibi sm çekmişlerdir.
Dostum kufur yapamalari ayip olmus o ayri konu ama her isin bir guzelligi ayri tarafi ne bileyim ibneligi yada cilvesi vardir bunlar olur tadi tuzudur hack hayatinin karsina amatorde cikar profesyonelde
Bence bu kadar abartmaya gerek yok site tasarim asamasindaysa hackta yiyebilir senin siteyi acmaya baslarken bunlarida hesaba katman gerekir isin profesyonerligi bu =)