⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sagol kardeşim sana bişey soracagım benım ratım önceden süper çalışıyordu tatile gittim geldim 81 portu açık tekrar kurayım dedım ratımı denedım no-ip aldım : 81 yazdım kurbana yedırdım ama artık gelmiyor Pc yani hackleyecegimiz pc gelmiyor sorun sizce nerede
kardeş sorunun neresinde oldugunu bilemem injekte ayarlarında sıkıntı olabilir veya port acımnda onu geç crpyter bozuyor olabilir veya no-ip update et onuda geç kendi serverini acmıs olabilirsn local değil , herşey bozabilir yani görm ek lazm ancak cok yoğunum bu aralar.
x-Qey' Alıntı:
sagol kardeşim sana bişey soracagım benım ratım önceden süper çalışıyordu tatile gittim geldim 81 portu açık tekrar kurayım dedım ratımı denedım no-ip aldım : 81 yazdım kurbana yedırdım ama artık gelmiyor Pc yani hackleyecegimiz pc gelmiyor sorun sizce nerede