⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşleri büyütmek istiyorum , sql'imiş cartmış curtmuş bıktım artık. Bir sitenin sunucusuna nasıl sızabilirim. Konuya lütfen ciddi olanlar yorum atsın. Yok ggoogle araştır felan öyle tavsiyeleriniz için açmadım ben.
Bunun için bir program vardır , elbet. Perl felan bu cmd ye benzer bir programlarla yapıldığını tahmin ediyorum. Nasıl yapıldığını sormuyorum o işlerin yapıldığı programları programı öğrenmek istiyorum.
Eğer Server'da Root Olamazsan Symlink İle Server'daki Sitelerin Veritabanı Bilgilerini Alabilirsin.(wp-config.php config.php vs.) Bu Veritabanlarına Girerek Users veya Admin Gibi Adından Tablolar Olur Yani Admin'in Kayıtlı Olduğu Tabloyu Bulman Gerek ve Şifresini Değiştireceksin. Google'a md5 creator Yazark Herhangi Bir Siteden Şifreni MD5'e Çevir ve Veritabanına Yaz ve Kaydet. Ardından Siteye Kendi Şifren İle Giriş Yaparak İndex Atabilirsin. Sitenin Scriptine Göre Hangi Yolla İndex Atacağın Değişir. Eğer Panelden İndex Atamazsan Veritabanından Siteye Meta Atabilirsin. Bu; http://ajanlar.org/konu-cracker-abilere-ugradik.zz Konumda Video Mevcut.
Daha Gelişmiş Sistemler Üzerine Yoğunlaşacaksan Oracle vs. Detaylı Bilgi Verebilirim.
Çok teşekkür ederim gerekli cevabı vermişsiniz zaten Allah razı olsun çok döküman okudum siz özet çıkarmışsınız. Çok teşekkür ederim inşallah başlayacağım.