⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu akşam saatlerinde bu resimde gördüğünüz arkadaş Twitter hesabıma erişmiş o esnada oyundaydım ve konuyu tam kavrayamadım kız arkadaşımı da mesaj yoluyla taciz etmiş tanıyan varsa bu arkadaşla iletişime geçip amacını öğrenebilir mi ?
ya aga ne bok olduğu beni ilgilendirmez ne bu rahat tavırlar havalar filan bu gavatta ? Neyin tribinde ? Hayır yaptın anlarım tamam ama milletin karısına kızına ne diye yazarsın da onun ağzından konuşursun ?
Ayrıca gavatı biraz araştırdım hazır sistemler kullanıyor hazır scriptler filan başkada bir bok bildiği yok 5-6 sene önce her şeyi tek tek elle yazardık aq bunlar gibi hazır sistemler kullanmazdık hani işimizi gücümüzü almışız bırakmışız bu tarz şeyleri kaç sene geçmiş üstüne bu tarz veletlerle uğraşıyoruz bir de hiç üşenmem oturur baştan yazarım yine yazacağımı aklını bağdata götürür getiririm ama küçük daha işte yaptığı şeyi taşağa alacak kadar ciddiyetsiz birisi uğraşmaya değmiyor