⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu saatten sonra hacklenmedik tayland sitesi bırakmicam nedenini bilmiyom ama içimden durduk yere hacklememi istiyo bişey başlıyom 4*5 site şuan elimde bile :d
Kardeşim İcraatların var yok demiyorum istersen sidik yarıştırma .
Daha bu konularda Toysun.Ne dediniz bilmiyorsun
Site heklemek istesem heklerdim elimde binlerce sunucu var ben sunucuları heklemek yerine onları nasıl değerlendirbilirim diye düşünüyorum
Sadece Buraya Paylasmak Yerine taylant mı afrikamı nereyi istiyorsan orayı hekler sonra buraya gelir söyle bir amacım vardı evet buyrun alttaki siteleri hekledim amacıma ugrastım dersin.Burda herkes ben holladayı heklemeyi amaclıyorum ben amerikayı heklemeyi amaçlıyorum diye konu açarsa kimse önüne geçemez forumun kalitesi düşer umarım beni anlıyorsundur. :sp:
icraat bu mu Sidik yarıştırma yeri değil burası biz bir aileyiz. Sıkıntı çıkarmayada gerek yok icraatini yapar parlaşırsın. Demek istediğimiz boş konu olmasın
hepinizn aq sırf antidote hocamıza menfaat olması için onun arkasındasınız ulan 2 yüzlüsünüz ben atidotenin son attı mesaj haklıydı ama siz de 3 kişi haklı haklı yazarsanız buda yaranmaya yağcılığa girer ben bi yanlış yaptım yetkili uyardı spyz siniz diye hemen bi yükselmeyin alçaltırız fenerove hem sanane aq icraat bumu diyon sana at *** yapmışmıyız yapmışız ben elimde biriktiriyom şuan bi 50 lik zone atcam ufak kardeş