⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Forumda İlk Konu Açışım Sabah bana 7979 dan bir mesaj geldi hediye çeki kazandınız flan evet yazın flan diyordu bu sistem nasıl işliyor şimdi evet yazsak belli bi miktar paramız gidicekte evet yazınca neyi ödemiş oluyoruz yani bi yerden alışverişimi onaylıyoruz nasıl yapılıyor her zaman merak etmişimdir bu yöntemi bilen birisi söyleyebilirmi?
ama facebooktan gelince oyun vs yazıyordu bu dolandırıcılara evet yazınca dolandırıcılara gidiyor para bildiğim onların hesaplaırna bunları nasıl yapıyolar merak ediyorum
tel bulmak kolay facede bu arkadaş ekleme sayfalarına baksan bi dünya tel var bende bi gruba flan yorum atmıştım ordan ulaşmılar olabilirler tel bulmak kolay
bizim gavat gsm şirketleri belli bi numara aralığını belli bir fiyata sattıkları için numaralarımız her yerde sağdan sodlan bi mesaj aldığınız zaman ben üye olmadım ben nerden buldular diye düşünmeyin yani
Bu işler şirket işi, şirket açıyorsun, sonrasında ise gidip GSM şirketlerinin portföylerinden randevu alıyorsun sonra paket çıkarttırıyorsun smsle yapılabilen. Sonra ise işte millete böyle mesaj attırıp abone yaptırıp para kazanıyorsun.