⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler web siteme güzel bir alışveriş scripti istiyorum oyun hesabı,key satmayı planlıyorum fakat ben editleme yapamıyorum hazır script kullanarak güzel bir edit yaparsanız sevinirim ha baktınız çok profesyonele kaçıyor o zaman bana fiyat belirtin ben size ona göre cevap veririim gerçekten lazım yapabilen arkadaşlar olursa çok çok çok sevinirim
Kardeşim sana bir tavsiyede bulunayım sakin nettekiler ile ilgilenme imkanın varsa girip özel yazdır niye diye sorarsan cogu warez shelli v.s yada en kötu açık olabiliyor bence özel yazdır daha sonrada uzman kişiler ile güzelce bi tarat