Cengaver
Forumdan Uzaklaştırıldı
Selamun Aleykum Arkedeşler Başlalım Gari 
İlk Önce Anlatmadan Önce Hunu Belirtmek İsterin ; Source Gaynak Godlarınızı Olucek Elinizde.
Şifreleceniz Programda dırnak içindeki şileri şifrelecez.
Programı Şifrelerkene Hunlara Çooh Dikkat Ediveceniz ;
Şifreleceniz sourcede Xor RC4 gibi Bilinmiş Şifrelenme Türleri İle Şifrelemeyin Simple String Cryption Gibi Antivirüslere Çok Taratılmamış Şifreleme Türlrini Yapıverinki Avira Gibi Antivirüscükleri Geçiverin Gariiii :uyu:
+ Fake Apı Gullanıverin Bu Avastı Geçmenizde Yardımcı Olur
+ Projeye Boş Kodlar Ekleyin Örnek Veriyen Alta Bi Dene
+ "ĞğŞŞşIıÖö" Gibi Karakterler Kullanın Bunu Sayasına Avirayı Geçtim Ben Çünkü cavur dili başka Ana Dilimiz Başka 
+ Bilinen Stringleri Değiştirelim Dim Stub As String Mesela Hunu Höle Yapabilirisiniz Dim asdfsdf As String
+ Virüsünüzü Virüs Totale TARATIN çünki burda ne Gadaa Az Anti Yakalarsa O Gadaa Virüsünüzü Görünmezdir
+ Projenize İkon Eklen 16x16 ile 32x32 Tercihimdir :$$
+ Prophiets Ayarları İle Oynayın
[/code]
+ En Son Olarakta Pe Explorer AV Fucker Hex Editor gibi programları gullanın ben peh tercih etmen çünkü örneğin hex editorden bir kod silmeniz veya şifrelemeniz durumunda programın temel kodlarını bozma ihtimaliniz yüksek o yüzden benim tercihim değil.Ama Anladdıklarımı gullanırsanız virüs totalde 12 antivirüs yakalar.Ben denedim :!
İlk Önce Anlatmadan Önce Hunu Belirtmek İsterin ; Source Gaynak Godlarınızı Olucek Elinizde.
Şifreleceniz Programda dırnak içindeki şileri şifrelecez.
Programı Şifrelerkene Hunlara Çooh Dikkat Ediveceniz ;
Şifreleceniz sourcede Xor RC4 gibi Bilinmiş Şifrelenme Türleri İle Şifrelemeyin Simple String Cryption Gibi Antivirüslere Çok Taratılmamış Şifreleme Türlrini Yapıverinki Avira Gibi Antivirüscükleri Geçiverin Gariiii :uyu:
+ Fake Apı Gullanıverin Bu Avastı Geçmenizde Yardımcı Olur
+ Projeye Boş Kodlar Ekleyin Örnek Veriyen Alta Bi Dene
Kod:
Msgbox "falan filan falan Filan"
Form1.Text1.Text = "meraba beyler benim fenestaaaa"
+ Bilinen Stringleri Değiştirelim Dim Stub As String Mesela Hunu Höle Yapabilirisiniz Dim asdfsdf As String
+ Virüsünüzü Virüs Totale TARATIN çünki burda ne Gadaa Az Anti Yakalarsa O Gadaa Virüsünüzü Görünmezdir
+ Projenize İkon Eklen 16x16 ile 32x32 Tercihimdir :$$
+ Prophiets Ayarları İle Oynayın
[/code]
+ En Son Olarakta Pe Explorer AV Fucker Hex Editor gibi programları gullanın ben peh tercih etmen çünkü örneğin hex editorden bir kod silmeniz veya şifrelemeniz durumunda programın temel kodlarını bozma ihtimaliniz yüksek o yüzden benim tercihim değil.Ama Anladdıklarımı gullanırsanız virüs totalde 12 antivirüs yakalar.Ben denedim :!