Artık Sizlerle Web tabanlı oyun scripti paylaşmak istiyorum.
Bugün ilk olarak Avatar Chatın Scriptini paylaşmak istedim.
Bu oyun nedir.
Bu oyun 2 boyutludur.
İster kayıt olarak isterseniz ziyaretçi olarak başlayabilirsiniz,fakat ziyaretçide ayarlarını kayıt edilmez, oyuna girdiğinizde evde oyuna başlarsınız.İsterseniz marketten saç stilleri ,kiyafetler alarak hesabınızı Geliştirebilirsiniz ;Fakat Bu eşyalar ücretsiz değildir. Adminin belirlediği bir fiyattır.Arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz ,Arkadaşlarınızın hesabını görebilirsiniz , Oyunda 7 farklı map vardır bunlar;
Plaj,
Klüp,
Cafe,
Kafe,
Park,
Odanız,
ve arka sokaktır,
Kısacası Oyun bir dırdır ,çene çalma mekanıdır.
DEMO
İndir.
İndir. 2
Virustotal
Ben denemeniz için Herşeyi Ücretsiz ekledim .
//Kurulum
yourdomain.com/install/new
den yapabilirsiniz.
//resimler
Arkadaşlar Site bazen kapanmaktadır hosting sağlayıcısının nankörlüğüdür kusura bakmayın.En yakın zamanda yeni demo ekleyeceğim.
Bugün ilk olarak Avatar Chatın Scriptini paylaşmak istedim.
Bu oyun nedir.
Bu oyun 2 boyutludur.
İster kayıt olarak isterseniz ziyaretçi olarak başlayabilirsiniz,fakat ziyaretçide ayarlarını kayıt edilmez, oyuna girdiğinizde evde oyuna başlarsınız.İsterseniz marketten saç stilleri ,kiyafetler alarak hesabınızı Geliştirebilirsiniz ;Fakat Bu eşyalar ücretsiz değildir. Adminin belirlediği bir fiyattır.Arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz ,Arkadaşlarınızın hesabını görebilirsiniz , Oyunda 7 farklı map vardır bunlar;
Plaj,
Klüp,
Cafe,
Kafe,
Park,
Odanız,
ve arka sokaktır,
Kısacası Oyun bir dırdır ,çene çalma mekanıdır.
DEMO
İndir.
İndir. 2
Virustotal
Ben denemeniz için Herşeyi Ücretsiz ekledim .
//Kurulum
yourdomain.com/install/new
den yapabilirsiniz.
//resimler
Arkadaşlar Site bazen kapanmaktadır hosting sağlayıcısının nankörlüğüdür kusura bakmayın.En yakın zamanda yeni demo ekleyeceğim.