⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunların Başındaki ByPPE Denen dallama bana msn de hakaret etmişti cocuk dedim geçtim bugün forumuma girdiğimde ise saat 22:50 civarı fark ettimki bunlar moderatörün hesabını almış milletin imzalarına reklamını yapmış
Sözdede HACKER ler tabi ben malım panelden göremeyeceğimya nese bende bunu size sormamı dedim
Bu Lamere itibar edenlere artık söyleyecek laf bulamıyorum.
Git Sor o cixhacker denen kişiye benle bi ilgisi varmı editlemenin moderatörün şifresinin ele geçmesinin bu 1.si
2. si site benim site değil ben öylesine yöneticiydim sitede ve 2-3 gün olmuştu ki bırakmayı düşünüyodum
3. sü Her eline imkan geçtiğinde benim adımı indexe yazıp adımı karalayıp site benim gibi göstermeye çalışma benim asıl sitem belli sende biliyosun gidip amele sitelerine index atıpda bu 7. posta oldu deyip işin içinden kurtulamassın savaş lameri
4.sü o siteye ben shell atmıştım deneme olarak muhtemelen o shell üzerinden yaptın
ve 5.si Hala bu söylediklerimi bile bile onu destekleyen varsa çıksın desteklesin siz türkiyenin hackeri değil lameri olursunuz anca sözüm savaş ve savaş gibi olanlara..
5.si Hala bu söylediklerimi bile bile onu destekleyen varsa çıksın desteklesin siz türkiyenin hackeri değil lameri olursunuz anca sözüm savaş ve savaş gibi olanlara..
Hayır kardeş lafın sonuna dedim ya sözüm savaş ve savaş gibi olanlara diye
5.si Hala bu söylediklerimi bile bile onu destekleyen varsa çıksın desteklesin siz türkiyenin hackeri değil lameri olursunuz anca sözüm savaş ve savaş gibi olanlara..
Hayır kardeş lafın sonuna dedim ya sözüm savaş ve savaş gibi olanlara diye