Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır. Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir. Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
RaD0' Alıntı:Merhaba değerli Ajanlar.Org üyeleri . Bu konuyu sizlere sunmaktan mutluluk duyarım
Eğitimim sebebiyle şehir değiştirmem lazımdı . İdareten wifi ağı gerekiyordu ufak işlerim için geniş çaplı araştırmalarım sonucunda net bir şeye ulaştım . Programın mantığını tam olarak çözmeye çalışıyorum . Neye göre kırıp neye göre wifi ağlarını listeliyor vs .
Programdan Kareler :
![]()
---
![]()
Kurulum :
ilk önce klasorumuzdeki jumpstart ve winpcap isimli dosyaları kuruyoruz . Sonra dumpler klasorundeki (önerimiz son sürüm) exe dosyasını yönetici olarak çalıştırıyoruz . Wifi kırma bölümünde tarama yapıp iki farklı programla kırma işlemini test edebilirsiniz . Kırılan şifreler üst kısımdaki profillerde görünür veya hangi sürümde kırdıysanız o sürümün klasorunde not defteri şeklinde görünür .
Ek olarak
Program sayesinde kırdıgım wifi ağından ufak işlerimi halledebiliyorum
Ben sinyal olayını artırmak için şu ürünü aldım
bu aletten önce 45 liralık tp-link wifi adaptör ve işlevi hoşuma gitmediği için değiştirdiğim bunun üst modeli 60 liralık wifi adaptör işimi ne yazıkki görmedi . Linkte verdiğim 30 liralık ürün şu ikisini ikiye katlayacak nitelikte . İş markada veya antende bitmiyor ne yazıkki . Herneyse indirme linklerine geçelim
Linkler :
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!