RaD0' Alıntı:Merhaba değerli Ajanlar.Org üyeleri . Bu konuyu sizlere sunmaktan mutluluk duyarım
Eğitimim sebebiyle şehir değiştirmem lazımdı . İdareten wifi ağı gerekiyordu ufak işlerim için geniş çaplı araştırmalarım sonucunda net bir şeye ulaştım . Programın mantığını tam olarak çözmeye çalışıyorum . Neye göre kırıp neye göre wifi ağlarını listeliyor vs .
Programdan Kareler :
![]()
---
![]()
Kurulum :
ilk önce klasorumuzdeki jumpstart ve winpcap isimli dosyaları kuruyoruz . Sonra dumpler klasorundeki (önerimiz son sürüm) exe dosyasını yönetici olarak çalıştırıyoruz . Wifi kırma bölümünde tarama yapıp iki farklı programla kırma işlemini test edebilirsiniz . Kırılan şifreler üst kısımdaki profillerde görünür veya hangi sürümde kırdıysanız o sürümün klasorunde not defteri şeklinde görünür .
Ek olarak
Program sayesinde kırdıgım wifi ağından ufak işlerimi halledebiliyorum
Ben sinyal olayını artırmak için şu ürünü aldım
bu aletten önce 45 liralık tp-link wifi adaptör ve işlevi hoşuma gitmediği için değiştirdiğim bunun üst modeli 60 liralık wifi adaptör işimi ne yazıkki görmedi . Linkte verdiğim 30 liralık ürün şu ikisini ikiye katlayacak nitelikte . İş markada veya antende bitmiyor ne yazıkki . Herneyse indirme linklerine geçelim
Linkler :
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!
elinize sağlık tşk ler