⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir arkadaşım paylaştı cidden güzel içerikler üretiyor kendisi bu videosunda arkadaşıyla beraber Apple'nin ITunes denen masaüstü uygulamasında XSS ( Cross Site Scripting ) açığını gösteriyor
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!
1 - Açıklamayı Oku ? 2 - Hala anlamadıysan SS leri atayım
Çalma filan yok kendisine videosunu beğendiğimi ve forumda paylaşıcağımı söyledim Genelde adını kullanmamı pek istemiyor o yüzden arkadaşım diye bahsettim ki youtube ismine tıklayınca benim kanalım değil kendisinin kanalı olduğu gözüküyor şimdi çalmak kelimesini bir daha kullansana ?
Dostum anlamıyormusunuz kendisini forumda adını geçmesini istemedi bu yüzden arkadaş olarak belirttim kendisine forumda yayınlayacağımı söyledim kabul etti inanmıyorsanız Mesaj atabilirsiniz benim kimseye yalan borcum yok
Dostum anlamıyormusunuz kendisini forumda adını geçmesini istemedi bu yüzden arkadaş olarak belirttim kendisine forumda yayınlayacağımı söyledim kabul etti inanmıyorsanız Mesaj atabilirsiniz benim kimseye yalan borcum yok