Er0in
Özel Üye
Selam Dostlar !
Aklıma böyle bir fikir geldi, o kadar uğraşıyoruz gerekince 3-4 kişi bir sunucuyu geçmeye çalışıyoruz kafa patlatıyoruz. Bunun yanında kolay bir saldırı timi kurabiliriz. Bu tim "Youtube Canlı Yayınlarına", Twitch Yayınlarına" ve "Televizyon Yayınlarına" yazılı olarak saldırılar yapıcak ve bu tabii ki de örgütlenerek olacak. Böylece ismimizi fazlasıyla duyuracağız zaten 2-3 flood ta sayfa doluyor
Mesela ben tim lideri oldum geleceksiniz diyeceksiniz ki (Youtube Kanalları ve Twitch Yayınları için geçerli) şu adamın çok takipçisi var saldıralım. Saldıracaz kardeşim tabii ki
maksat isim duyurmak. Ama Televizyon kanallarına o kadar değil mesela taraflı haber yapanlara saldırı yapacağız. Aslında şimdi konuşmak olmaz Rad0'ya söyledim olabilir dedi oluşursa böyle birşey kuralları ve misyonu rayına oturturuz 
Aklıma böyle bir fikir geldi, o kadar uğraşıyoruz gerekince 3-4 kişi bir sunucuyu geçmeye çalışıyoruz kafa patlatıyoruz. Bunun yanında kolay bir saldırı timi kurabiliriz. Bu tim "Youtube Canlı Yayınlarına", Twitch Yayınlarına" ve "Televizyon Yayınlarına" yazılı olarak saldırılar yapıcak ve bu tabii ki de örgütlenerek olacak. Böylece ismimizi fazlasıyla duyuracağız zaten 2-3 flood ta sayfa doluyor