⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler abilerim ben 12. sınıf öğrencisiyim hedefimde yazılım mühendisliği var kodlama dillerinde temelim biraz var.YGS LYS'ye çalışıyorum ama sanırım seneye bir daha hazırlanmak zorunda kalacağım.Size danışmak istedim başka yerden bilgi alamıyorum.Hangi üniversitenin yazılım mühendisliği öğrencileri ile daha iyi ilgilendiğini,mezun olduktan sonra devlet sektörüne de mi yoksa özel sektörde mi çalışacağım tam olarak bilmiyorum.Mezun olduktan sonra ortalama 4 kişilik bi aileyi idare edecek kadar maaş alayım bana yeter.Sizden bilgi almak istiyorum bu konuyla ilgili. Yazılım mühendisliğini kazanmayı gözümde çok büyütüyorum.Sanki hiç kazanamıyacağım gibi hissediyorum. Neyi nasıl yapacağım bana biraz anlatacak birileri varsa çok sevinirim.
Kardeşim ben bu şehirde okumam gibi düşüncelerin yoksa elazığı öneririm . Fırat üniversitesi eğitim bakımından hocaları bakımından iyi bir üniversitedir . Sektörde para var belli bir süreç sonrası iyi bir miktar para kazanırsın . Çok kasmanada gerek yok elazığ için. Eğer yok ben orada okumam dersen muğla sıtkı koçmana bak derim
Kardeşim ben bu şehirde okumam gibi düşüncelerin yoksa elazığı öneririm . Fırat üniversitesi eğitim bakımından hocaları bakımından iyi bir üniversitedir . Sektörde para var belli bir süreç sonrası iyi bir miktar para kazanırsın . Çok kasmanada gerek yok elazığ için. Eğer yok ben orada okumam dersen muğla sıtkı koçmana bak derim
Bu konuda cok bilgilisin galiba bunun hakkında bir konu acar misn sayende aydinlaniriz cunku kucuk yasta bu ise heves eden cok genclikten egrilmek varken anladin iste :S