⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Youtuberların hepsını de biliyorum panel falan hikaye kim youtubenin serverine sızıpta bilgileri gosteren bir panel duzenliyecek birde pahalı demesi suphe uyandırıyor yani bu iste bi terslik var demektir bot dedikleri kisilerin hesabı o zaman dogrulanmazdı zaten izlenme sayılarından belli olur plaket falan geliyor 100 bin abone plaketi adam 200 bin 300 bin olunca geliyor neden işlerini sıkıya alıyorlar o falan hikaye dostum benım de arkadasım youtuber https://www.youtube.com/channel/UCBLvmrxgLhwKzaLLbJx0PdA emegiyle biseyler yapmaya calısıyor attıgı videoları en unlu youtuberin bile aklına gelmez TURKİYE'de kim burak mı yap yap kanalı mı git bak sacmasapan seyler dolu
biraz da işini biliceksin eger oyle olsaydı benım bu arkadas bu kadar aboneyle Multiplayer platformuna cagırıldı demek ki biseyler biliyor o yuzden duyuntulara ınanma
O yoldan cıkarsak youtubedekiler tum userler bot oluyo kardesim anlatabildim mi ? ve aynı videoyu turgut ekim de cekiyor konusmaları aynı bı onuda izle anlarsın
turgutun çektiğinin yarsına kadar izledimde ekinde zaten orkunla ruhiyi övmek için çekti herhalde birde turgutun t*şak geçmek için çekmedimi o video yu
turgutun çektiğinin yarsına kadar izledimde ekinde zaten orkunla ruhiyi övmek için çekti herhalde birde turgutun t*şak geçmek için çekmedimi o video yu
Ne cıkardın bilmiyom o videodan ama orkun bot degil diyor zamanında bot attırdı ılk kanalında sonra onun videosunu cekti ozur diledi yeni kanal actı arkadas ortamını soylemıyolarlar yanı yakın takip her zaman en iyisidir.