⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaslar anlatmaya soyle baslayayim benim babam cin mali bir note 3 almis ama kamerasi acilmiyordu bana dediki bunu halletsene internette arastirdiklarimi denedim ama olmadi birkac yerdede fabrika ayarlarina don yaziyordu bende dondum sonra hatti okumamaya basladi bende uzuldum baya bunu nasil duzeltirim imei sahhte olunca bu soun ciktigini bilmiyordum
Oncelikle Selamın Aleykum, Kardesim evde kullanmadın Orjinal bir telefon varsa onun İMEİ Sini o aldınız telefona gecirtin sorun duzelir bendede 1 kere bole sorun olusmustu.