⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben yurt disinda kaliyorum,
telefon satis isleriyle ugrasmaktayim ,her butceye uygun akilli telefon bulunur.
iphone Samsung diger android cihazlar vs
en gec 1haftada teslimat ,Gûmruk takilmasi kesinlikle yoktur
ödeme sistemlerine gelince biliosunuz ki paypal kalkti ,esdeger bir sistem bulamadim acikcasi
dileyenler pm atabilirler
ben toptanci ile calisiyorum ,butun herseyi o organize ediyor ,gumruk isleri vs ona ait ,ben musteriye satiorum komisyonumu aliorum ,uzun zamandir birlikte calismaktayiz ,ulasmayan telefon görmedim ,kuzenime iphone 6s yolladim 5gunde ulasti.. evet cihazlarin tamami 0 acilmamis pakettedir ,ustelik 1yil garantilidir
Kuzenınden başka kaç kişiye sattın önemli olan bu insanlar madur oluyor referans lazım bize kuzenındn başka arkadaşlarda bu insan güvenilirdir desinki daha iyi satış yapabilesin :Z e bu devirde kutudan patlıcanda çıkabilir :S
Kuzenınden başka kaç kişiye sattın önemli olan bu insanlar madur oluyor referans lazım bize kuzenındn başka arkadaşlarda bu insan güvenilirdir desinki daha iyi satış yapabilesin :Z e bu devirde kutudan patlıcanda çıkabilir :S