EagLe' Alıntı:..bende gecen sene rat kullanıyordum adana da ne kadar bilgisayarlarda deep freeze kurulu olmayan internet kafe var hepsine tek tek gidip masalara oturuyordum serveri yüklüyordum ama suan yenı aldıgım pc de rat'i kullanamıyorum.s
DarkBLue' Alıntı:Wayss Adam Yapıor Kullanmayi Bilen Bana Ulassin Beyler Merak Ettim Rat
doktoor' Alıntı:EagLe' Alıntı:..bende gecen sene rat kullanıyordum adana da ne kadar bilgisayarlarda deep freeze kurulu olmayan internet kafe var hepsine tek tek gidip masalara oturuyordum serveri yüklüyordum ama suan yenı aldıgım pc de rat'i kullanamıyorum.s
internet cafe ye kurunca tadı'mı kalır server'in :uyu:
RaD0' Alıntı:vay döktürmüssün
xatlivacip' Alıntı:DeepUnfreezer la :s deepfreezi devre dışıda bırakabilirsiniz Olmasa onunda anlatımını yapıyım :S çok can yakmışımdır acemi zamanlarımda :S
SLayeR' Alıntı:xatlivacip' Alıntı:DeepUnfreezer la :s deepfreezi devre dışıda bırakabilirsiniz Olmasa onunda anlatımını yapıyım :S çok can yakmışımdır acemi zamanlarımda :S
güzel olur bide bişey sorucam deep freze sifresini buldum ee sonra napcam serveri attım direk masaüstüne reset attım server gitmiş kaldırıcam mı veya serverimi hangi klasöre atacam