⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
..bende gecen sene rat kullanıyordum adana da ne kadar bilgisayarlarda deep freeze kurulu olmayan internet kafe var hepsine tek tek gidip masalara oturuyordum serveri yüklüyordum ama suan yenı aldıgım pc de rat'i kullanamıyorum.s
..bende gecen sene rat kullanıyordum adana da ne kadar bilgisayarlarda deep freeze kurulu olmayan internet kafe var hepsine tek tek gidip masalara oturuyordum serveri yüklüyordum ama suan yenı aldıgım pc de rat'i kullanamıyorum.s
güzel olur bide bişey sorucam deep freze sifresini buldum ee sonra napcam serveri attım direk masaüstüne reset attım server gitmiş kaldırıcam mı veya serverimi hangi klasöre atacam
güzel olur bide bişey sorucam deep freze sifresini buldum ee sonra napcam serveri attım direk masaüstüne reset attım server gitmiş kaldırıcam mı veya serverimi hangi klasöre atacam
kardeşim biz yapıyoruz kimse yakalanmıyo portta bi sıkıntı var galiba. serwer tam herşeyi acık port yönlendiriciside acık ( kurbanıda yakalıyorum) ama olmuyorr