⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
amk sokarım hasan sanada ihsan anada tamam o sıra sorduk sana yatırayımı die yatır dedin eyw gördük krallığını tamam host ada sponsor oldun ama şu var yarram kendi hostuna index basacak kadar düştünmü la koduğum bari siteye girdikten sonra akaydın doğru siteyi kuramadım shell i temayıda yükledim siteye yarrak sana zararı oldumu hasan sanada diyorum koduğum sktr git ihsanın taşşaklarını yala dibinden ayrılma sana kardeş dedik sende fıs çıktın varsa yoksa benim burada edindiğim dostlarım var
kaç senedir bu sanaldayım herzaman her forumda her hack haber sitesinde her zone sitesinde ihsan hacklendi haberleri görüyorum bu çocuk baştan beri faul Allah aşkına girin bir zone sitesine bakın nereye çakabilmiş :S ful kendi sitelerini indexlemiş ihsanla herhangi bı sıkıntım yok ama olsada fark etmez arkasından atıp tutmak gibi olmasın :S görünen köy klavuz istemez biz burdayız laf degil icraat yapsın sagda solda millete :d link atarak buraya basak gibi laflar etmesin basabiliyosa bassın gelsin tebrik edelim yoksada yiyemiyicegi y a r gı bogazına almasın bogazında kalır :S